artık kurumsallaştığımıza göre amblemimizin olması lasım.(herkesin var bizimki eksik kalmasın)
yaptığımız çalışmalarımızı resim olarak yada fikir olarak yazınki sonunda ortaya güzel birşey çıksın
TolgaCevik.Org Kurumsal bir site değildir.Ama yinede isteyen yapabilir.Yarın bende yaparım.Siteden fazla yapabilecek olduğunu sanmıyorum.
Doc.Deniz demiş kiTolgaCevik.Org Kurumsal bir site değildir.Ama yinede isteyen yapabilir.Yarın bende yaparım.Siteden fazla yapabilecek olduğunu sanmıyorum.
ya kurumsal site deil ,kurumsallaştık dedimm
ayrıca bu siteye iyi bir amblem lazımm.yapamayanlar fikirini belirtir hep beraber oluştururuzz.hem bu yapacağımız amblemi heryerde kullanıp daha rahat ve hızlı bir şekilde büyürüz örnek; başka sitelerde olan üyeliklerimizde o amblemi kullanbiliriz. yada diğer forumlardaki imzalarımızdaa
Kurumsallaşmadık da...

Tamam tamam

Doc.Deniz demiş kiTamam tamam 
deniz ilk sen denemeni yapta bizde onun üstünden gidelim şuan aklımda hiçbişe yokda

Şimdilik imza yaptım.
Hareketsiz
Hareketli
![[Resim: imzatolganon4ad26.gif]](http://advantage.kucukresim.com/uploads/imzatolganon4ad26.gif)
hareketsiz olanı daha güzel
Bence de

Ama belki isteyen olur diye hareketli de yaptım.Bu imzaları sitemizde ve başka sitelerde kullanabilirsiniz.