Tolga Çevik Fan Club | Komedi Dükkanı | Avrupa Yakası | Sacit Kral

Tam Versiyon: AMBLEMİMİZ NASIL OLSUN
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
artık kurumsallaştığımıza göre amblemimizin olması lasım.(herkesin var bizimki eksik kalmasın)

yaptığımız çalışmalarımızı resim olarak yada fikir olarak yazınki sonunda ortaya güzel birşey çıksın
TolgaCevik.Org Kurumsal bir site değildir.Ama yinede isteyen yapabilir.Yarın bende yaparım.Siteden fazla yapabilecek olduğunu sanmıyorum.
Doc.Deniz demiş kiTolgaCevik.Org Kurumsal bir site değildir.Ama yinede isteyen yapabilir.Yarın bende yaparım.Siteden fazla yapabilecek olduğunu sanmıyorum.

ya kurumsal site deil ,kurumsallaştık dedimm Big Grin

ayrıca bu siteye iyi bir amblem lazımm.yapamayanlar fikirini belirtir hep beraber oluştururuzz.hem bu yapacağımız amblemi heryerde kullanıp daha rahat ve hızlı bir şekilde büyürüz örnek; başka sitelerde olan üyeliklerimizde o amblemi kullanbiliriz. yada diğer forumlardaki imzalarımızdaa
Kurumsallaşmadık da...Big Grin
kurumu kurumsallaimayı boşverin amblem hakkında kafa yorun biraz arkadaşlar.heme polemik başlattınız yaaaSmileSmileSmile
Tamam tamam Big Grin
Doc.Deniz demiş kiTamam tamam Big Grin

deniz ilk sen denemeni yapta bizde onun üstünden gidelim şuan aklımda hiçbişe yokdaRolleyes
Şimdilik imza yaptım.

Hareketsiz
[Resim: imzatolganon5e0f0.png]

Hareketli
[Resim: imzatolganon4ad26.gif]
hareketsiz olanı daha güzel
Bence deBig Grin Ama belki isteyen olur diye hareketli de yaptım.Bu imzaları sitemizde ve başka sitelerde kullanabilirsiniz.
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL