Tolga Çevik Fan Club | Komedi Dükkanı | Avrupa Yakası | Sacit Kral

Tam Versiyon: Birkaç Öneri...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Selam arkadaşlar...uzun süredir Tolga Çevik'i takip etmeme rağmen Tolga hakkındaki sitelere yeni yeni bakmaya mesaj atmaya başladım..Site ortam olarak güzel yani üyeler olarak hoş bir ortamı var ancak benim hoşuma gitmeyen yönleri var..Mesela İE den açtığımızda bir sürü kod hatası var ve sayfalar çok geç açılıyor bazen açılmıyor sadece kodlar çıkıyor..vs. temada mı hata var yoksa tema editlenmiş de hatalar mı oluşmuş bilmiyorum ancak bence İE kullanan biri için resmen zulüm sitede dolaşmak..Ayrıca temanın renkleri filan çok hoş ama eğer hatalar tema kaynaklıysa bence değiştirin ve logo da çok hoş olmasına rağmen üzerinde Tolga'nın resmi olan ne bileyim daha özgün birşeyler olabilirdi diye düşünüyorum.Birde yeni mesaj var, mesaj yok, başlık kilitli vb. resimlere daha çok özen gösterirseniz yani kısacası bu siteyi azıcık elden geçirirseniz çok daha güzel olur..Haa bu hali kötü mü yoo güzel ama çok daha iyisi olur diye düşünüyorum..Mybb güzel bir sistem ve süper temaları var..Daha önce mybb yönetmedim ancak geliştirince çok güzel olduğu konusunda hiç şüphem yok ve eğer isterseniz site tasarımı konusunda elimden geldiğince yardım edebilirim...Tolga için olan herşeye varım =)
başınızı ağrıtmama izin verdiğiniz için teşekkürler..!
Ezgi
Siteyi sürekli IE ile de kontrol ediyorum.Bir sorun göremedim.Ama eğer sizde sorun varsa Firefox kullanmanızı önereceğim.Hem daha hızlı hemde sorunsuz,güvenli.Sitenin yavaşlığı konusunda haklısınız ama en kısa sürede halledeceğiz.
Referans URL