Tolga Çevik Fan Club | Komedi Dükkanı | Avrupa Yakası | Sacit Kral

Tam Versiyon: Herkese Selamlarr...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Merhaba arkadaşlar. Ben bu siteye yeni üye oldum. Çok beğendim siteyi. Çok güzel bir site. Kullancı adım biraz saçma oldu ama.. Big Grin Bu sitede güzel vakit geçiricem..
aramıza hoşgeldin komedim
aramıza hoşgeldinnnnnnn
hoşgeldin umarım güzel vakit geçirirsin bu arada sana komedim mi diyelim Big Grin
Hoşgeldin ismini söylersen daha iyi olur Smile
Çok özür dilerim. İsmimi söylemeyi unuttum.. Big Grin Adım Tuğçe.
Önemli değil Tuğçe.Avatara bir resim falan hiç fena olmaz hani Tongue Bunun için bölüm var.
Ya bunun için de çok özür diliyorum. Kusura bakmayın. Siteyi dolaşmaktan herşeyi unutuyorum.. Hemen koyuyorumm. =)
Ya bunun için de çok özür diliyorum. Kusura bakmayın. Siteyi dolaşmaktan herşeyi unutuyorum.. Hemen koyuyorumm. =)Rolleyes
Bu arada Türkçe'yi süper kullanmana bayıldım Tuğçe...
(10-08-2008 03:11 AM)Doc.Deniz demiş ki [ -> ]Bu arada Türkçe'yi süper kullanmana bayıldım Tuğçe...

Çok teşekkür ederim. Siz de öylesiniz. Ben hep böyle yazarım. Benim için değişik bir şey değil. Çünkü sonuçta ben bir Türk'üm ve dilim Türkçe. Doğru kullanmak tabikide yanlış bir şey değil!! Ama arada oluyo çok düzgün kullanmadığım. "edicem yapıcam.." gibi şeyleri öyle söylüyorum.. Neyse biraz karıştırdım ben.. Big Grin Öyle işte.. Teşekkürler. Bu arada avatar koydum. Başka unuttuğum birşey var mı??Smile
Sayfa: 1 2
Referans URL